moduleo

Op zoek naar nieuwe vloeren? Dan heb je de naam Moduleo ongetwijfeld al voorbij horen komen. Dit type vloer en de merknaam groeien namelijk steeds meer en zijn inmiddels wereldwijd bekend bij vloer kenners én consumenten. Maar wat is Moduleo nu precies, en wat moet je erover weten als consument? Dat ontdek je hier.

Over het bedrijf

Moduleo wordt vaak genoemd als zijnde een bepaald type vloer, maar eigenlijk is het simpelweg de naam van het bedrijf die deze vloeren ontwikkelt. Er is namelijk niet een enkel type vloer om uit te kiezen, er zijn veel opties. Moduleo maakt in feite de meest luxe en exclusieve pvc vloeren die je kunt kopen. Pvc heeft jarenlang een slechte naam gehad omdat het een kunstof materiaal is en volgens sommigen altijd onder doet aan het echte werk zoals een eiken vloer of beton. Moduleo heeft het tegendeel bewezen door vloeren te maken die niet van echt te onderscheiden zijn.

moduleo

Groot, duurzaam aanbod

Moduleo is een bedrijf dat zich prijst op het hebben van een groot aanbod aan duurzame vloeren. De vloeren van Moduleo gaan namelijk lekker lang mee en vragen om minimaal onderhoud ten opzichte van bijvoorbeeld eikenhout. Het zijn daarmee ideale vloeren voor niet alleen woningen maar ook commerciële toepassingen. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld winkelpanden of fabrieken.

Het kliksysteem

Pvc vloeren kun je zelf leggen, maar het wordt niet altijd aangeraden. Met Moduleo kan het in ieder geval makkelijker dan je denkt. Er zit namelijk een systeem in dat installeren extra makkelijk maakt dankzij de klik technologie. Hiermee klikken de platen van de vloer gemakkelijk in elkaar. Ook zijn de tegels van Moduleo uitermate geluidsdicht. Dat wil zeggen dat de lagen waaruit de vloer bestaat zorgen voor minimale geluidsoverlast.

Door Daniel