tuinkamer

Door gebruik te maken van een overkapping in de tuin maak je dat je in de zomer in de schaduw kunt zitten, nadeel ervan is wel dat je met regen en wind niet meer buiten kunt zitten. Door een tuinkamer te maken heb je hier geen last meer van, de kamer is namelijk aan de zij en voorkant dicht te maken met glazen panelen of ander materiaal. Je hebt de keuze uit houten panelen aan de zijkant, glazen panelen of een schuifpui. Dit zorgt ervoor dat je zowel zomer en winter buiten kunt zitten, je hebt als het ware een kamer in de tuin.

tuinkamer

Ook het dak kies je naar eigen behoefte

Een tuinkamer van Verasol bestaat altijd uit aluminium, voor het materiaal van het dak kies je natuurlijk wat jezelf mooi vindt. Wil je een dak van polycarbonaat of geef je de voorkeur aan een dak van echt glas, met een glazen dak kun je in de avond de prachtige lucht met sterren aanschouwen. Wordt het te warm in de tuinkamer dan schuif je aan de voorkant eenvoudig de schuifpui of glazen panelen open voor frisse lucht. 

Voor elk budget geschikt

Natuurlijk moet iedereen kunnen genieten van een tuinkamer, vandaar dat er drie verschillende lijnen zijn. Voor elke budget is er een passende kamer voor je tuin, voor zowel een voordelig als een groot budget kies je een mooi exemplaar. Je kunt de kamer verder zo luxe maken als je wenst, zonwering of verwarming het is allemaal mogelijk bij Verasol. Zomer en winter kun je met je vrienden lekker buiten eten, ga jij ook snel genieten van deze pure luxe?

Door Daniel