sokken bedrukken

Ik krijg steeds vaker om me heen te horen dat mensen op zoek zijn naar een open haard. Hiermee kan je aardig wat in de stookkosten besparen door middel van de warmte wat van de open haard af komt. Wist je echter dat hier meer bij komt kijken als dat je zelf denkt? Het al hebben van een open haard in je woning die je kopen wilt is ideaal, hier dien je alleen eerst goede onderhoud voor uit te voeren wil je het gebruiken. Wanneer je besluit om een geheel nieuwe open haard te plaatsen raad ik je aan om eerst op de website van Veiligrookkanaal.nl te kijken. 

veiligrookkanaal-weblogo-black-small

Bij Veiligrookkanaal.nl is het namelijk mogelijk om alle attributen te bestellen welke je nodig hebt om je open haard te gebruiken. Je dient er namelijk goed voor te zorgen dat het rook niet in de woonkamer verspreid, hier dien je een weg voor naar buiten te vinden. Een woonkamer gevuld met rook wat afkomstig is van de open haard zit je niet op te wachten, het is tevens schadelijk voor je gezondheid!

Diverse afmetingen

Wanneer je besluit om een nieuwe open haard te plaatsen is het van belang om een goede plek in je woonkamer te creeren. Denk hierbij aan een ruimte waar je eigenlijk nauwelijks komt, of wellicht een plaats midden in je woonkamer waar je goed zicht op hebt. Ook is het belangrijk om te weten wat er in het plafond zit alvorens je een gat gaat maken. Je zit er toch niet op te wachten dat je door de gasleiding heen boort?

150_2

Door Daniel