logo

eettafelEen lange tijd wilde ik Teak meubels. Dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Je kan namelijk met Teak meubels je woonkamer precies in de maten inrichten als je zelf wilt. De meubels worden op de centimeter nauwkeurig gemaakt. Het is daarom ook duurder dan de meubels van de IKEA. Ondanks de kosten, vind ik het belangrijker om kwaliteit te hebben. Ik heb daarom bij een professioneel bedrijf mijn projecten neergelegd. Zo koos ik ervoor om mijn werk neer te leggen bij Wortman. Een bedrijf dat al jaren bestaan en ontzettend veel ervaring heeft. Zo hebben ze al honderden projecten gehad, die tevens op de website te vinden zijn. De foto’s bevestigen nogmaals dat het bedrijf kwaliteit levert

Het procesmaatwerk

Op het moment dat je akkoord geeft duurt het 6-8 weken. Dat heeft te maken met het materiaal. Het moet namelijk uit diverse landen komen, wat het proces vertraagt. Het maken van de meubels kost veel werkuren, maar daar betaal je ook voor. Na 6 weken wachten waren onze meubels klaar. Ze beschikken over goede kwaliteiten en passen perfect in het huis. Dit is werkelijkheid geworden door Wortman en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om hier je meubels te laten maken. De service is goed, ze leveren kwaliteit en ze hebben vergeleken soortgelijke bedrijven scherpe prijzen. Bekijk daarom de website en laat je verrassen.

Door Daniel