Ik werk dan misschien wel in de bouw en dat doe ik dan ook met erg veel plezier, maar bijna ieder mens houdt ervan om op vakantie te gaan. Ik zelf hou enorm veel van vakantie. Even lekker ontspannen na een jaar hard werken. In de zomer trek ik altijd naar het buitenland met mijn familie en huren we een villa af. Ik heb veel positiefe verhalen gehoord over Cordu. En daarom  wil ik daar zelf graag een keer heen.Ik keek laatst op internet en ik zag een Villa kopen Corfu. Dit leek mij erg interessant aangezien het een prachtige villa was in een prachtige plek. Het was een prachtige grote villa met een enorm mooie tuin. Dit leek mij serieus een mooie optie, want als ik de villa koop kan ik er elke vakantie naartoe!

De villa is prachtig ingericht

De villa was prachtig ingericht met hele lichte kleuren. Omdat ik hou van het maken van huizen kijk ik altijd extra naar de inrichting. Lichte kleuren laten mij erg tot rust komen en daarom vind ik dit erg belangrijk. Wanneer je de villa koopt zou je eventueel ook nog een verdfieping kunnen huren. Je kan de villa ook het hele jaar verhuren en er zelf in de vakantie´s heen gaan. Dit lijkt mij een hele interessante optie en

ik ga er maar is over nadenken om de villa kopen Corfu.

Door Daniel