z15Al ben ik dan zelf best handig in huis, toch zijn er altijd nog projecten die ik niet zelf aankan, die een speciale voorkennis vereisen, een die ik niet in huis heb. Dat loopt uit op verschillende terreinen maar de vloer egaliseren is daar een van. Vandaar dat ik onlangs een derde partij heb ingeschakeld voor een project in de loods achter mijn huis.

Oordeel zelf over het resultaat van de inspanningen

z191Ik woon echt perfect hier, met alle ruimte die ik tot mijn beschikking heb, maar waar ik tot voor kort nog helemaal geen gebruik van maakte. Dat is zonde natuurlijk, en vandaar ook dat ik besloot actie te gaan ondernemen. Als ik deze ruimte ook serieus wilde gebruiken, dan moest er nu eindelijk eens iets aan gebeuren. Dan pak je natuurlijk als eerste de funderingen aan. Zo heb ik alle gaten in de muren gedicht, ben ik het beter gaan isoleren en heb ik nieuwe deuren laten plaatsen. Als laatste waren dan de vloeren nog aan de beurt, een project waarvoor ik alle hulp kon gebruiken van de firma Zeb den Uyl, hulp die ik dankbaar aanvaard heb. In no time waren zij klaar met het project en hoe ze het opgeleverd hebben is werkelijk zeer professioneel. Ik ben dan ook zeer te spreken over de resultaten. Voor de volledigheid heb ik enkele foto’s toegevoegd van het project en de vlugge vorderingen die er gemaakt werden, dus kijk en oordeel zelf. Nu dit bedrijf de vloeren gingen egaliseren, werd voor mij alleen nog maar meer duidelijk hoezeer ik het getroffen heb met deze ruimte – ik kan er eindelijk gebruik van gaan maken!

Door Daniel