U zoekt naar split, maar u wilt er niet al te veel voor het betalen. Geen probleem, wij vertellen u graag welke split het goedkoopst is. Wanneer u zoekt naar een donkere getinte split, kun u het best kiezen voor basalt (ook wel basaltino genoemd) split. Deze split is vaak al te verkrijgen voor €3/4 per 25 kg zak. Zoekt u naar een wat vrolijkere felle kleur, dan kunt u kiezen voor de Yellow Sun split. Deze split type is vaak al verkrijgbaar voor circa €5,- en heeft een gele kleur. Split online kopen bij Siergrind33.nl. Zij bieden u split aan tegen de scherpste prijzen en leveren het ook nog eens meteen uit voorraad (binnen 1-2 werkdagen) bij u.

Siergrind33

Wanneer u het split besteld bij Siergrind33.nl doe u dit met de allerbeste service. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kunt u het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat u (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kunt u vanuit het gemak van uw eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wilt u liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kunt u ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt u door een van de medewerkers rondgeleid en kunt u het complete aanbod kijken. Let op, het magazijn bezoekt u wel alleen op afspraak. Dit omdat er in het magazijn door de dag heen niet altijd iemand beschikbaar is. Gaat u binnenkort een afspraak inplannen?

 

Naast het split en grind kunt u in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisbaan gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.

Door Daniel