Mijn vader heeft op het moment een huurwoning maar wilt zelf naar een bejaardenhuis toe aangezien hij zelf moeite heeft met de trap op te komen maar ook met anderen dingen zoals aankleden en zo. Zelf heeft hij aangegeven dat het zo allemaal niet meer lukt en dat hij wel een helpende hand kan gebruiken.  Daarom ben ik gaan zoeken naar een bejaardenhuis waar hij terecht kan. En naar wat de oplevering huurwoning is.logo

Na wat te zoeken zijn we uitgekomen bij Seniorenhulp Nederland, dit bedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen en ontruimen van een woning. Op de site staat dat ze door heel Nederland werken en vooral in de Randstad zitten. Dit is mooi mee genomen aangezien het huis van mijn vader in Den Haag staat.

Galerij9

We hebben met mijn vader besproken wat hij graag allemaal mee wilt nemen naar het bejaardenhuis en welke spullen hij wilt verkopen. Ook hebben we gevraagd of hij een idee heeft van wat hij wilt hebben voor zijn woning. Zodat we met het bedrijf kunnen onderhandelen over de oplevering van de huurwoning .

Met het bejaarden huis hebben we al doorgenomen op welke kamer hij komt te wonen en dat er in de ochtend een verpleegster komt om er voor te zorgen dat hij word gewassen en aangekleed. Ook hebben we een boekje van het bejaardenhuis gekregen met hier de komende activiteiten en op welke tijden er koffie word gedronken.

Nu is het alleen nog even contact op nemen met Seniorenhulp Nederland om alles rond te maken.

Door Daniel