verhuurmakelaar Eindhoven

Een geschikte verhuurmakelaar Eindhoven gezocht? Je woning tijdelijk verhuren kun je zowel zelf regelen of het uitbesteden aan dé expert. Bij Stoit ben je van harte welkom wanneer je hier naar zoekt. Ongeacht of dat het een tijdelijke verhuur wordt, of dat je ervoor kiest om hem permanent te verhuren. Bij dit bedrijf heb je voldoende mogelijkheden om het te realiseren. Bovendien neemt dit bedrijf alles uit je handen waar je verder niet meer naar om hoeft te kijken. Wel zo prettig wanneer jij in het buitenland druk aan het werk bent toch?

verhuurmakelaar Eindhoven

Maak een afspraak met verhuurmakelaar Eindhoven

Het maken van een afspraak bij dit bedrijf is ook zo gedaan. Dit kun je zowel telefonisch alsmede via de website realiseren. Zo komen zij bij jou langs om het gehele protocol uit te leggen. Als je hier akkoord op geeft, dan zullen zij foto’s maken van je woning. De foto’s worden op meerdere platformen gedeeld en hiermee bereik je zo meer mensen. Uiteindelijk kregen wij nog geen drie dagen na de publicatie al een bericht dat er een aantal gegadigde waren voor onze woning.

Natuurlijk vind ik het zelf lastig om hier een geschikte huurder uit te kiezen. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om alles uit te besteden aan Stoit. Zij hebben zowel het kiezen van een huurder alsmede het innen van de huur geregeld. Een onwijs goede service waar wij erg tevreden over zijn. In de tussentijd kunnen wij ons goed richten op het tijdelijk emigreren naar het buitenland.

Door Daniel