homeAl een geruime tijd heb ik de xterior windscherm voorbij zien komen, de twijfel slaat dan steeds maar toe aangezien ik niet weet of dat het goed zou passen in je eigen tuin. Op de bonnefooi de auto ingestapt nadat ik weer een xterior windscherm voorbij heb  zien komen. Samen met mijn vrouw zijn we de winkel gaan zoeken om toch een keuze te maken uit de schermen die ze in de aanbieding hebben. Nu dat je daar in de winkel terecht komt sta je met open ogen te kijken! Ja, ook ik kreeg aardig spijt dat ik het niet eerder heb aangeschaft! De prijzen die ze erbij hebben staan heb ik meerdere keren laten nakijken, ik geloofde niet dat het zo voordelig kon zijn.

Hibis-28Niet meer getwijfeld, gelijk besteld.Gypsy-terrasscherm

De vraag die ik mezelf stelde was toch echt: Waarom heb ik het niet eerder aangeschaft? Zoals eerder gezegd had ik verwacht dat de kosten voor de windschermen aan de hoge kant zijn. Uiteraard laat ik het dan liggen om verder te zoeken naar wat goedkopere variant. Gelukkig hoef ik met deze schermen geen zorgen te maken. Ik heb er gelijk 2 besteld! De nazorg die ik over heb gehouden zijn perfect voor mij en mijn vrouw! Uiteraard hoeven we er niet mee te tillen en wordt het netjes thuis bezorgd! Zodoende wordt het eerdaags ook voor ons genieten in de tuin!

Door Daniel